Ondersteuning Hoge frequentie Apparaten

Je kunt nu bij Anders Contact ook terecht voor hoge Frequentieapparaten zoals de Multiwave Oscillator, de Lakhovsky Antennes en de Rife Phanatron 40!

Beide in te zetten om jou tot een diepe staat van ontspanning te laten komen tijdens ons samenkracht afspraak, zie de informatie daarover hieronder!

De Multiwave samen met de Lakhovsky Antennes zorgen via een veld van velerlei frequenties voor een regenererend effect op het celgeheugen van het lichaam. De cellen pakken hun oorspronkelijke frequenties weer op en hierdoor kan dit de verstoringen in het lichaam weer opheffen. Er kan een totale verbetering van jouw fysieke en mentale vermogen plaatsvinden.

 

De Rife Phanatron 40 verspreidt een breed spectrum aan frequenties die werkzaam zijn om een specifiek gebied of in een ruimte tot 40 m2.

Met speciale therapiekussens is speciale aandacht mogelijk voor nek, rug, benen en voeten.

Belangrijk:

*Voor mensen met een pacemaker of een metalen implantaat is de Multi Wave Oscillator niet geschikt. 


Het Samenkracht moment met mij en de Mwo

 

Het moment van jouw afspraak mag jij zelf bepalen of je alleen in de Multi Wave Oscillator wilt zitten of dat je dit in combinatie doet met een kwantum fysische waarneming van Anne. Door de combinatie van het apparaat en de kwantum fysische waarneming vindt er een extra dieptewerking plaats.

Gedurende de tijd dat jij je tijdsmoment hebt tussen de Mwo, kun jij vanuit je eigen kracht, alleen of samen met mij vanuit diep bewustzijn:

* Bekrachtigingen inzetten om het vrijzetten van programma's, neuroses en angsten naar de Wezenskracht daaronder. 

* Tijdens diepe afstemming Commands vanuit ons Bron zodat jij je Analoge eigen informatie (wie ben ik, wat is mijn missie hier als kosmisch mens) opvragen.

* Tijdens diepe afstemming Comands geven om het veld van thuis aan te roepen en jezelf te presenteren aan daar.

*Ook kan het zijn tijdens ons samen contact moment dat ik de vrij gesproken taal of klanken aanreik, waarin codes en ons eigen herinnering/herenigings-informatie beschikbaar is. Dit kan zorgen voor de nodige activering in het eigen bewustzijn om meer en meer het eigen autonome veld van je eigen kernkwaliteit terug te gaan zetten in dit matrixbewustzijn. Voor meer infoFF Anne!

* Vaak kan een samenkracht sessie voor veel inspiratie zorgen waardoor jij je gesterkt voelt vanuit je eigenkrachtsveld om met meer impuls en motivatie naar huis zal gaan.


Ben je geïnteresseerd en wil meteen afspreken voor een sessie, of heb je nog wat meer informatie nodig?

Druk dan op de knop aanmelden Contact & tarieven


Multiwave Oscillator Informatie Meditech Europe Emmeloord
Word – 21,0 KB 429 downloads
Studie effecten Multi Wave Oscillator
PDF – 2,7 MB 436 downloads