Onze Werkelijkheid


 

Heb je ooit wel eens nagedacht waarom het vaak zo moeilijk is om werkelijk jezelf te kunnen zijn? Waarom leeft niet iedereen vanuit liefde en respect? Waarom er angst, stress en ongelijkheid is?

Onze werkelijkheid als hologram

Wij als mensen op deze aarde leven in een gecreëerde werkelijkheid die onder invloed staat van geavanceerde galactische rassen die de mensheid op deze mooie aarde manipuleert en ontkracht. Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat wij ons niet (meer) gaan verbinden met wie wij werkelijk zijn: de mens als krachtig ras in het universum.

Manipulatie

Onze ware grootsheid als mens gaat verloren door manipulerende technologie en vastgelegde levensscripts. Groei via godsdienst en gekaderde spiritualiteit versterkt ons (vaak onbedoeld) in de overtuiging dat dingen buiten ons groter zijn dan wijzelf. Dit ontkracht de universele gelijkwaardigheid: niets is groter dan onszelf.

Met ons cyberbiologisch lichaam staan we met lichaam en geest onder invloed van zogenaamde mindcontrol programma’s die ons laten denken dat we niet voldoen en/of te kortschieten. Die ons framen in conditionering, vaste rolpatronen en structuren die op geavanceerde wijze ervoor zorgen dat we niet in onze kracht komen.

Herziening

Dit vraagt van ons een andere kijk op onze wereld en hoe wij deze ervaren. Wat wij als onmogelijk beschouwen blijkt mogelijk. Deze werkelijkheid is ons gegeven. Het gaat niet om goed of slecht, het gaat om hartskracht en vrije emotiebeleving.

Terug naar onze oorsprong

Onze uitdaging is om terug te gaan naar ons oorspronkelijk menszijn. Om via de weg naar binnen (uit het hoofd) ons te gaan herinneren wie wij zijn. Om via de hartsverbinding zelf op zoek te gaan naar wie je bent: vrij van conditionering en manipulatie.

Inspiratie

Een andere vrijspreker, Martijn van Staveren, geeft meer achtergrondinformatie. In dit stuk (van ongeveer 27:30 tot 45:00) legt hij het ontstaan uit van onze werkelijkheid.

Moniek van Pelt en Arjan Bos delen hun inzichten hierover in deze 3e korte film: