Workshop Autonomie & Zelfsturing

Tijdens deze workshop reik ik jou de handvatten aan om je zelfsturend vermogen weer aan te spreken en met meer autonomie in het leven te staan. Deze middag gaan we samen aan de slag om onze eigen bronkracht meer te ervaren en leiding te blijven nemen over ons eigen leven.

In de gekaderde vormen van spiritualiteit zijn wij gewoon om onze krachten buiten onszelf te zoeken. We vragen om universele energie of bijvoorbeeld de hulp van engelen. In de ongekaderde vorm van waaruit ik werk, zie ik dit als het weggeven van je eigen kracht aan een hogere vorm, waarmee jij jezelf automatisch ondermijnt. Hoe zou het zijn als jij zelf de touwtjes in handen gaat nemen én zelf mag gaan creëren? Deze dag kijk ik met je mee naar het door jou meegenomen veranderthema waarover jij meer zeggenschap zou willen.


Hoe ziet de workshop eruit?

  • Deze middag neem jij jouw veranderthema mee naar de workshop. In welk stuk van je leven wil jij beweging brengen?
  • Ik kijk met jou naar de aangedragen veranderthema mee en geef je de inzichten die op dit moment nodig zijn.
  • Door middel van bekrachtigende technieken, die op dit moment bij je passen, leer jij meer zelf de leiding te nemen over je eigen leven.
  • Hoe kan je daar zelf mee aan de slag?

Voel jij je bij deze workshop innerlijk in beweging komen? Kijk dan of er een geschikte datum voor jou bijzit en schrijf je dan in. Leuk om je te gaan ontmoeten, groet Anne


Datum:

  • 17 mei
  • 15 juni

Tijd: 12:30 - 16:00 uur
Kosten: €50,- p.p. Inclusief koffie/thee en lekkere versnaperingen