Trainingen Transitiekracht voor ondernemers

VERANDEREN DOOR EEN UNIEKE SAMENWERKING

Transitiekracht is een op maat gemaakte training binnen uw onderneming, waar de groei van mensen en persoonlijke ontwikkeling samenkomen. Vanuit een diep vertrouwen in iedereen als mens en organisatie dat jij in staat bent om de verandering te realiseren die jij wenst. We doen dat door de expertise van een ondernemerscoach Frank Bakker en ik Anne Haanappel paragnost coach te combineren.

WAAROM EEN COACH EN EEN PARAGNOST?

Steeds meer ondernemers en professionals laten zich begeleiden door een paragnost, waarom? Een paragnost kan je sneller inzicht geven in zaken waar jij of je team tegenaan loopt. Het resultaat is niet alleen inzicht, maar ook het inzicht voelen waardoor nieuw gedrag meer besteding en duurzamer is. De coach vertaalt dit in concrete stappen waardoor de verbinding blijft tussen de ontwikkelwens en de praktijk. Juist de paragnost biedt de mogelijkheid om tot zeer concrete resultaten te komen.

WAAROM DE TRAINING TRANSITIEKRACHT?

De wereld verandert in een rap tempo.

Wat vandaag een zekerheid is, kan morgen anders zijn. 

Organisaties (groot en klein) staan voor een uitdaging om te overleven en succesvol te zijn in de huidige dynamiek.

Een van de basisvoorwaarde om mee te kunnen doen is het mentaal fit houden van het belangrijkste kapitaal: de medewerkers of de ondernemer zelf.

Waarom zou de training Transitiekracht ook voor jouw organisatie kunnen werken?

 

TRANSITIEKRACHT DRAAGT BIJ AAN:

- het omzetten van motivatie in effectief gedrag

- het beter omgaan met werkdruk

- het veranderen van patronen op het werk die onvoldoende bijdragen aan zowel    succes   van het bedrijf als de medewerker 

- het verduurzamen van veranderprocessen in de organisatie

- medewerkers waarvan je denkt dat zij nog niet hun volle potentie benutten

 

MAATWERK

De inhoud en planning van de training (zie hiernaast) is aan te passen aan de situatie waarin de organisatie of ondernemer zich nu in bevindt. Ook is extra coaching mogelijk: als geen ander kunnen we mensen in beweging krijgen. Graag inventariseren wij de situatie en wensen om goed in te spelen op wat je wilt.

 

NIEUWSGIERIG?

Je kunt direct contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek via Frank 06 55734683. We leggen graag uit op welke manier je de training met succes kunt inzetten. 

Frank heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ondernemers adviseren zowel als relatiebeheerder als ondernemerscoach. Hij heeft een ruim netwerk in financieringsmogelijkheden en weet waar ondernemers de mosterd halen.

Hij adviseerde honderden ondernemers richting succes: hij coacht en adviseert om het beste resultaat te bereiken. Door het stellen van de juiste vragen creëert hij inzicht in het vraagstuk zodat je weet welke oplossing het beste past. Ook heeft hij ruime ervaring in het coachen van management en medewerkers in verandertrajecten.

Voor wat extra informatie en contact :

*Klik www.ondernemerscoach.pro

*Klik  voor het contactformulier

Of Bel voor direct contact :

Frank op 06 55734683 of

Anne 0640643396, dit kan tussen 8:30 en 20:30 uur en afspraken zijn zeven dagen per week mogelijk.