Mensbelevingsdag: op weg naar je Wezen-Rijkezelf!


Ik nodig je uit voor een ‘Mensbelevingsdag’ waarin we met een klein groepje mensen uitwisselingen plaats laten vinden.

Wat houdt de dag in: Vanuit ons Wezen-Rijkezelf met elkaar een beleving aangaan.
Een dag waarin alles zich mag gaan ontvouwen waarin wij open zijn in ontvankelijkheid en ont-moet-en.
Zodat er vanuit ons Bronweten en -vermogen, dat diep in ons verborgen ligt, een beweging vrij komt die van ongekende kracht zal zijn!

Op deze dag gaan wij in een open verbinding ons aanwezigheidsveld vergroten. Dit doen we onder andere door ruimte te ervaren voor het openen en stellen van vragen die zich op dat moment bij ons aandienen en door mij worden beantwoord.

Deze vragen kunnen afkomstig zijn vanuit een verlangen om de diepere verbinding naar het bronveld je Wezen-Rijkezelf beter te willen of dieper te kunnen gaan ervaren. Hierdoor kun je meer over jezelf gaan begrijpen en beter verbinding weet te leggen met wat en wie je in werkelijkheid bent! Verbinding die maakt dat jouw eigen ‘Wezens-rijke informatie’ makkelijker op gang komt of sterker beschikbaar wordt.

Door vanuit samenkracht te delen in een open verbinding, afstemming en bekrachtiging verhogen wij onze frequenties en openen we onze creatievermogens nog meer. We merken dat onze collectieve verbinding samen velden in beweging zet.

Deze collectieve samenkracht verbinding gaan we (gezamenlijk of individueel) onder mijn begeleiding vanuit, Klanktaal, Tonen en Melodieën ondersteunen.

Deze Klanktaal , Tonen en Melodieën zijn afkomstig vanuit het vrije bronveld die diepere resonanties opgang zetten. Dit zorgt voor vrije frequenties waardoor er een krachtige verschuiving plaats zal vinden naar jouw diepere verbinding als Bronwezen, je  ‘Wezen-Rijkezelf’!

Zo laten we ook de aan “Matrix”- verbonden communicatie en onze beperkende denkvermogens zoveel mogelijk weg om de verschuiving die zal gaan plaatsvinden zo vormeloos of transparant mogelijk te ontvangen. 


Ik hoop je voldoende nieuwsgierig te hebben gemaakt zodat je vanuit jouw bronwezen aanwezig wilt zijn.

Locatie: WakkerBewustzijn, Westerweg 14, 1815 DE Alkmaar.

Tijd is van 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) tot 15:30 uur.

De kosten voor deze Mensbelevingsdag Óp weg naar je Wezenrijke zelf zijn € 65,00 (inclusief BTW). Neem zelf je lunch mee. 

Neem voor de dag een kleedje, kussentje e.d. mee voor je eigen gemak. Wil je meer informatie of wil je een individuele ervaring in samenkracht met mij? Neem dan even contact met mij op