De kracht van onze Lach!

Op weg naar je Wezenrijke vrijzetten

Ben jij al gekoppeld aan de visie van ontwaken en bereid om de kennis en weten echt in te zetten?

Dat een lach en traan en je puurheid van emoties zich aandienen en dat daar juist jouw kracht en oorsprong uit gaan vrijkomen?

Vanuit drie bijeenkomsten wil ik samen met jou het autonome (Bron)Wezen in ons kracht en volume geven!

We gaan samen de lach vrijzetten door lach stimulerende opdrachten, klanken, zang en lichte lichamelijke oefeningen. Hierdoor ga je meer ruimte en ontspanning ervaren. Je krijgt meer zicht op dat wat jou niet meer dient maar toch in standhoudt en wat jouw vrijzetten in de weg staat.

In deze drie ontmoetingen, gaan we onszelf leren vanuit Mind-bewuste keuze naar bronverbinding te lachen, te klanken of ook melodieën vrij te laten doorkomen uit ons eigen autonome zelf! Door voorbij onze ‘Matrix’ geconditioneerde persoonlijke scripts en ons denkvermogen te gaan, voelen we echt waar de Analoge intelligentie van ons ware zelf zich zal presenteren.

We gaan diep kijken en innerlijk waarnemen, ook door afstemmen op en kijken in het lichaam, om onder de afdeklagen van de conditioneringsvelden te komen. Dan pas zetten we de inzichten vrij en krijg je meer en meer verbinding met het intelligentieveld van je Eigen Wezenrijke- Zelf!

Juist door jouw inbreng als vragen en bijdrage van dat moment bouwen we gezamenlijke kracht op en spelen we in op wat organisch op dat moment ontstaat. We gaan de diepere connectie aan om vrij te zetten wat jou niet meer dient.

De oefeningen en opdrachten zorgen dat we voorbij gene, ongemakken en onzekerheden gaan. Waarbij we vooral onze lach, klanken, melodieën of zelfs een kleine lichamelijke beweging inzetten om los te laten en vrij te zetten van wat ons van onze grootsheid afhoudt!

*Exacte datum nu nog niet bekend.

We starten met 2 avonden:  van 19:30 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

De derde bijeenkomst vindt plaats op zaterdag: van 10:30 tot 16:00 uur (inloop vanaf 10:00 uur). Dit is een dag waarbij alles nog open staat.

Kosten zijn inclusief thee/koffie en water met wat lekkers €115,00

Plaats: 

Meld je aan via Contact & Tarieven