Intuïtief schilderen

Een workshop die net even verder gaat dan creativiteit alleen, ook als je nog nooit geschilderd hebt!

  • Welke vragen heb jij om net even verder te komen op een bepaald stuk in je leven?
  • Welke kleuren brengen jou in beweging?
  • En welke kleuren gaan jou deze dag iets meer over je huidige moment vertellen en inzichten meegeven?

Intuïtief Schilderen is een workshop die leuk en gezellig is; die ontspanning, vernieuwing en helderheid kan brengen en jou met een kleurrijk schilderij naar huis laten gaan.

Vanuit visualisatie meditatie en creatie geeft de workshop op een canvasdoek met acrylverf inzichten en antwoorden. Waarin jij gaat ontdekken of je vormeloos en stuurloos vanuit stilte kleuren op het doek kunt gaan aanbrengen, of juist vormen en structuur. En zal jij vrij mogen zijn van jezelf om intuïtief de kleuren te gaan gebruiken? Kleuren die je diep van binnen voelt opkomen om te willen gebruiken, ook al is de kleur niet waar je dagelijks voor zou kiezen? Dat alles is wat het is en er mag zijn op dat moment?

Hoe gaan we te werk?

Tijdens deze workshop krijg je een boodschap mee van mij als energetisch coach. Ik voel in op jouw vraag of wens en reik je de boodschap aan die op dit moment bij je past. Je kunt zelf een vraag stellen of je laten verrassen wat je deze dag gegeven zal worden.

Dan volgt er een korte pauze met thee/koffie en wat lekkers en om even met elkaar te kunnen evalueren.  Hierna volgt er een tweede opbouw van je proces van creatie. Ik neem je mee in een heerlijke visualisatie meditatie die jou in een gevoels- afstemming zal gaan brengen en je kunt gebruiken voor het schilderen.

Hierna ga je vanuit jouw eigen verkregen afstemming in stilte en samen met de eerder verkregen inzichten in alle rust aan jouw creatie op het doek beginnen.

Wanneer ieder klaar is met zijn of haar schildering is er ruimte om te delen en met elkaar samen te kletsen en te evalueren. Ik kijk of er nog wat over jouw creatie verteld kan worden en wat er in boodschap uit mag komen.