Consult

Wat is anders contact

  • Anders contact werkt verder op het gebied van energetische frequentievelden. Dit maakt dat ik verrassende antwoorden en adviezen bied.

  • Anders contact logt in op deze frequentie velden en maakt dat je hierna beter in je energie staat, motivatie krijgt en op fysiek en mentaal vlak in een ander contact met jezelf gaat staan.

  • Anders in contact met jezelf te komen geeft jou de nodige tools om gerichte stappen en keuzes te maken. Het geeft  je meer energie!

  • Ervaar een ander contact met jezelf en je ware stralende ik!

 

Op het tijdstip van je afspraak maken we eerst even rustig kennis met elkaar. Thee, koffie en ook water is altijd aanwezig.
Zodat je alle tijd hebt om even te mogen landen en je verhaal te kunnen doen.

Ik vertel je hoe ik werk en wat je kan verwachten. Zo gaan we over tot waar jij voor komt; je vraagstukken voor deze dag.

Er is ruimte voor jou gecreëerd dus voel je gedurende de afspraak vrij om te delen wat je kwijt wilt. Mijn wens is jou met voldoening weer naar huis te kunnen laten gaan.

Het moment dat ik in mijn zuivere afstemming ga en op jouw bewustzijnsniveau ga afstemmen komt die informatie vrij waarin in het huidige moment naar gekeken mag worden. Deze informatie is om je bewust te maken over dat wat jou momenteel in de weg staat. Om dat wat je in verandering wilt zien en niet lukt aan te reiken.

Ook kan ik je ondersteuning bieden om samen vanuit ons bewustzijnsvelden je klachten of pijnen te reduceren of zelfs wegnemen. Hierbij ben jij degene die jezelf toestemming geeft op dieper niveau om je klacht en of ongemak los te willen laten en ruimte toe te staan om uitzuivering plaats laten vinden.

Wat mijn deel hierin is , is jou stap voor stap te begeleiden tijdens dit proces. Jij bent degene die het laat plaatsvinden; ik dien voor de transmissie van extra kracht vanuit ons mensbeleving.

Een consult duurt 1,5 uur

1e keer €85,00 bent u eenmaal klant €65,00

Dit is inclusief btw en geluidsopname.

Ik zie, ik zie wat jij misschien (nog) niet ziet:

Je ware stralende ik.

Doe je mee?